14 januari 2017: CDA-verkiezingscongres in Barneveld

Op zaterdag 14 januari 2017 vinden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld het CDA-verkiezingscongres en de nieuwjaarsreceptie plaats.

Dit schrijft de partij over het congres:

Het belangrijkste agendapunt is de discussie over de ingediende amendementen op het concept-verkiezingsprogramma. Deelnemers aan dit congres bepalen de koers van het CDA voor de komende jaren, zorg dat u erbij bent !!!

Na het stemmen over de amendementen wordt het verkiezingsprogramma vastgesteld. Natuurlijk ontbreken ook de speeches van de lijsttrekker en de partijvoorzitter niet en vindt de officiële aftrap voor de Tweede Kamer campagne plaats.

Nieuwjaarsreceptie 2017
We sluiten het verkiezingscongres af met de landelijke nieuwjaarsreceptie. Komt u alleen naar de nieuwjaarsreceptie, dan kunt u dat op het aanmeldformulier voor het congres ook aangeven.

Afhalen campagnepakketten verkiezingen Tweede Kamer
Belangrijk voor de gemeentelijke afdelingen: voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 krijgen alle afdelingen een drukwerk- en materiaalpakket. Deze kunnen na afloop van het verkiezingscongres in Barneveld afgehaald worden. We raden u wel aan deze keer met de auto te komen, zodat u deze pakketten kunt meenemen. Er is voldoende parkeerplek direct bij de locatie.

Kameragenda