10.3 C
Den Haag
zondag, 24 september 2017

Frontbencher is ook een platform voor politieke opinie. De site staat open voor elke mening, mits leesbaar geschreven. Stukken kunnen worden gestuurd naar info@frontbencher.nl. De spelregels: een artikel telt maximaal 1500 woorden, maar is bij voorkeur veel korter. De ervaring leert dat de aandacht van lezers na een paar honderd woorden begint weg te zakken, áls ze het stuk al uitlezen. Racistische taal of scheldpartijen publiceren wij niet. De redactie heeft het recht zo nodig taalkundige correcties te doen of teksten in te korten, zo lang recht gedaan blijft worden aan de inhoud van de tekst. Vermeld in je mailtje ook kort iets over jezelf.

Contact Details

Frontbencher-Redactie
redactie@frontbencher.nl

Adverteren?

Stel een vraag!

Frontbencher informeert haar lezers graag over het reilen en zeilen in politiek Den Haag. Daarom ontvangen wij graag vragen op dit terrein. Bestaat dualisme (de strikte scheiding tussen regering en parlement) eigenlijk wel? Hoe steekt een formatie eigenlijk in elkaar? Is het voorgekomen dat na verkiezingen de grootste partij niet in de regering terechtkwam? Heeft u ook zo’n vraag, stel deze dan. Zo ver als onze kennis reikt, proberen wij u hierop antwoord te geven.

LATEST POSTS

Dag 192

De kabinetsformatie lijkt er nu echt bijna op te zitten. Volgens ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers is ‘de laatste fase’ aangebroken. De laatste fase van de onderhandelingen over het regeerakkoord, bedoelt hij. Want het poppetjesgedeelte, waarin beslist wordt wie welk departement mag gaan bezetten, moet hierna...
henk van lierop/frontbencher/ron meyer

SP zet zichzelf buitenspel

henk van lierop/frontbencher/jeroen dijsselbloem

Dag 191

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Info | Close