Verkiezingscongres PvdA

  0
  178

  Leestijd: 0 minuten.

  Kaart onbeschikbaar

  Datum/Tijd
  Datum - 24 januari 2017
  10:30

  Locatie
  Fabrique

  Categorie Geen


  Op 14 en 15 januari houdt de PvdA haar verkiezingscongres. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer het verkiezingsprogramma vastgesteld.

  Dit schrijf de partij over het congres:

  14 januari – 15 januari, om 10:30, Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht

  Het beloven spannende maanden te worden met de Tweede Kamerverkiezingen in het vooruitzicht. Tijdens ons verkiezingscongres bekrachtigen we de uitslag van de lijsttrekkersverkiezing, en stellen we onze kandidatenlijst en verkiezingsprogramma vast. Daarnaast organiseren we weer een leuk wandelgangenprogramma.

  Verkiezingsprogramma

  Vanaf vrijdag 2 december worden de amendementen op het verkiezingsprogramma aan alle leden per mail voorgelegd in het Stemlokaal. De amendementen en moties komen voort uit de voorcongressen en uit de ledenkamer (mits deze 100 ondersteuningsverklaringen hebben verworven).

  Actuele moties

  De LedenKamer opent hiervoor op maandag 2 januari, en sluit op maandag 9 januari 10.00 uur. In deze periode kunnen actuele moties worden ingediend en de benodigde 100 ondersteuningsverklaringen worden verzameld. Het Stemlokaal is vervolgens geopend tussen dinsdag 10 januari (23.59 uur) en vrijdag 13 januari (10.00 uur). Daarna doet het presidium een afhandelingsvoorstel.