Aanmoedigingsprijs

  3
  276

  Leestijd: 0 minuten.

  Dat hebben de blokkeerfriezen in elk geval mooi binnen. Ze zijn het woord van het jaar geworden. Naast de taakstraffen en boetes nu de erkenning: beloond met een officiële geuzennnaam. De strijd van Jenny Douwes en consorten is niet voor niets geweest. 

  Je zou het ook als een aanmoedigingsprijs kunnen zien. Als een aansporing om volgend jaar weer de barricades op te gaan. Om onversaagd de aanval af te slaan op onze geheiligde tradities. De anti-Pieten weer een poepje laten ruiken. Bij Dokkum begon de victorie!

  Het zou mooi zijn als ze daar de passende uitrusting voor zouden aangorden. Ook als teken van solidariteit met de andere medestrijders tegen die vermaledijde pc-elite. Wat dacht u van een geel hesje?

   

   

  3 REACTIES

  1. Het is echt geweldig allemaal. Laten we stoppen met het woord integreren. Iedereen moet bij wet verplicht worden te assimileren. Ik vind dat alle mensen met de verkeerde huidskleur, met de verkeerde kleur ogen en haar een cursus moeten volgen: hoe snel kan ik een echte Arier worden van vreemde smetten vrij. Ik moet toegeven dat ik daar al meer dan zeventig jaar mee bezig ben en het me naar niet wil lukken. Toch staat in mijn paspoort dat ik Nederlander ben. Hoe is dat in vredesnaam mogelijk?

  2. Frysk bloed tsjoch op! Wol no ris brûze en siede,
   En bûnzje troch ús ieren om!
   Flean op! Wy sjonge it bêste lân fan d’ierde,

   It Fryske lân fol eare en rom.
   Klink dan en daverje fier yn it rûn
   Dyn âlde eare, o Fryske grûn!
   Klink dan en daverje fier yn it rûn
   Dyn âlde eare, o Fryske grûn!

   Leaver dea as slaaf

  Comments are closed.