Ach, Henk toch

  5
  798

  Leestijd: 0 minuten.

  Je kon er op wachten. Henk Otten is koud door de borealist de partij uitgelazerd of hij begint voor zichzelf. In de vaste overtuiging dat volk en vaderland op weer een rechtse splinter zitten te wachten.

  Want hoe zouden we de vooruitzichten voor Otten-Vooruit anders moeten inschatten? Hij hoopt natuurlijk dat er FvD-ers meegaan die de buik vol hebben van de borealist met zijn egotripperij en krankjorume ideeën. Maar verder… En wat heeft hij te bieden? Beetje aanklooien rechts van de VVD? Het zou kunnen dat daar kiezers voor te porren zijn. Maar genoeg voor een partij met ambities?

  Je krijgt toch vooral de indruk dat Otten-Vooruit uit rancune voortkomt. Dat is in de kunst en in de sport vaak een goede drijfveer. Het ongelijk van de kritiek en de trainer bewijzen. Maar voor de politiek is het te mager. Daarom bij deze een voorspelling: Otten-Vooruit gaat ‘m niet worden.

   

  5 REACTIES

  1. Ik heb me afgekeerd van politiek en democratie!
   Waarom? Democratie is een nepverhaal dat alleen dient om een select groepje van baantjes en macht te voorzien en de bevolking van gewone mensen daarvoor te laten bloeden.
   Ik zal niet meer stemmen omdat ik me niet langer vertegenwoordigd voel door de politiek. Ik bepaal daarom zelf wat ik doe en laat.
   Voorts zal ik alle vergoedingen en uitkeringen incasseren omdat ik daarvoor jarenlang premie heb betaald; ik heb er recht op. In deze doe ik niet anders dan asielzoekers en allerlei linkse activisten en onze overheid keurt dat goed.
   Voor de rest zal ik nooit meer ergens mijn mening over geven. Ik wens niet in een hokje te worden geduwd door figuren die het niet met me eens zijn. Kortom, een dikke middelvinger naar de overheid en onze maatschappij!

  2. Als je het mij zou vragen is er maar een echte goede oplossing voor ons land: VVD, FvD, de partij Geert Wilders en HenkZetHemOp fuseren, Rita Verdonk gaat Recht door zee formeren nadat niemand minder dan Hans Wiegel de informatie succesvol heeft afgerond, en wie van de drie de grootste(ego heeft, en dus niet je weet wel) wordt voorzitter van de nieuwe partij: Hup Holland Hup.

   • Mark Rutte heeft een troika vol VVDgespuis.
    En iedereen die weet wel: het is daar echt niet pluis.
    Hij smijt ze uit de troika en rijdt door welgemoed.
    Want met dat kleine offer zijn de wolven toch weer zoet.
    De weg naar Brussel is nog wel twintig werst,
    maar met al die schavuiten kom je toch het verst.
    Baudet heeft in zijn troika alleen die dikke Otten.
    De troika valt direkt om als zij daarin ravotten.
    Waarmee uit dit verhaal weer overduidelijk blijkt
    dat alleen de allerleepste wat in dit land bereikt.
    Velen zien in Thierry hun schone witte raaf,
    maar Mark is toch  leper en in Holland woont een graaf.

    https://youtu.be/rAaL1pO3qAw

    • @Holleman,
     Tja, over de (niet) ‘integriteit’ van VVD’ers kunnen boekenkasten vol worden geschreven. Vind het persoonlijk allemaal niet zo interessant.
     Maar de FvD heeft nu ‘even’ een stok waarmee ze geslagen kan worden. Ach jeetje, nou afijn dan hebben de tegenstanders ook hun lolletje. Het is toch pruimentijd…
     Probeer maar eens uit om 15.000 euro anoniem te schenken eens zien hoeveel Tweede Kamer partijen je creatief ‘helpen’ de regels te omzeilen. ?
     Maar serieus. Beter zetten ze er nu voor eens en altijd een punt achter. Otten was m.i. van het begin af fout om nota bene bij de meest hatelijke anti-Baudet krant van Nederland via de pers hem af te gaan zeiken.
     Laf gedrag, dom ook en natuurlijk geeft dat consequenties. ?
     Spanningen binnen de gelederen, Otten heeft dat wel bewust als strategie gelanceerd. Nu mag ie op de blaren zitten. Wegwezen…
     Klaar. Probleem voor het FvD opgelost. Gaan we lekker door…
     Ik zit persoonlijk helemaal niet op een nog rechtsere VVD te wachten. Misschien Otten wel. Nou kwa integriteit is ie als VVD’er al geslaagd. Succes er mee, zou ik zo zeggen. Of vier jaar is Otten verdwenen…
     Ik zal er geen boreale traan om laten. ?

    • @Haasnoot 31 okt 11:40
     Zag gisteren een uitzending van Jinek met strafpleiters Weski, Spong en Plesman, Anneke van Gaal van de Telegraaf, een buschauffeur en ene Tamara met een Nikab. Teneur: Burkaverbod druist in tegen godsdienstvrijheid en is niet te handhaven. Dat laatste is natuurlijk waar. Anneke stond alleen in haar afwijzing en Tamara stond “open voor dialoog”. Niemand vroeg haar waarom wij burka’s moeten toelaten en Saoedi’s geen vrouwen in korte broek accepteren. Of de burka niet meer te maken heeft met de geilheid van mannen in de hete woestijn die zich niet kunnen beheersen dan met de wil van Allah? Waarom Kopten in Egypte worden gemolesteerd en moslims hier niet? Waarom moslims kerken verbranden in Indonesië en of dat niet de achterlijkheid bewijst van de Islam? Of ze uit respect voor onze democratie zich niet kon aanpassen aan onze cultuur? Als onze democratie zo misbruikt wordt, of onze cultuur om te overleven niet minder democratisch moet worden? Zullen wij maar in korte broek en schoenen uw moskeeën binnen lopen?
     Niets van dat alles. Alleen maar begripvolle politiek correcte mensen.

     Laat FvD de NPO maar korten!

  Comments are closed.