Afschaffen die leden!

  1
  293

  Leestijd: 0 minuten.

  Ook zo de buik vol van die eeuwige 50PLUS-heibel? Een tijd lang was het wel amusant, die vetes waarvan een buitenstaander geen touw aan vast kon knopen. Het ging vast over macht en ego’s en meer van dat soort dingen. Alleen op het niveau zandbak.

  Elke soap die te lang duurt, verliest onherroepelijk kijkers en wordt van het programma geschrapt. Dat kunnen de kiezers ook met 50PLUS doen. Gewoon wegstemmen.

  Dat zou wel jammer zijn voor de fractie. Die schijnt als je de berichten mag geloven wel redelijk te functioneren en hard te werken. Ze gaan in elk geval niet met elkaar op de vuist.

  De beste oplossing zou natuurlijk zijn de leden af te schaffen. Scheelt een hoop gedonder, dat had Geert Wilders goed gezien.

  Dat schijnt niet te kunnen. Statuten, weet u wel. Daarom zit er maar een ding op: de fractie moet zich afscheiden van de leden.

   

   

   

  1 REACTIE

  1. Niks afschaffen die leden. Ze moeten meer kijken naar Goede tijden, slechte tijden. Je ziet daar hoe je met je dementerende medemens moet omgaan en hoe je iemand begeleidt naar haar einde wanneer het leven voltooid is (euthanasie). Als nou bestuur en vijftig plus leden een programma maken ter leering ende vermaeck voor jong en oud: Hoe politici dienen om te gaan met jong ogende oudjes, kreupele oudjes, knokkende oudjes, dementerende oudjes, enzovoorts. Dan krijgen we politiek met een lach en een traan die staat voor volks- en landsbelang. Ik hoop met heel mijn hart dan ook dat 50 plus de grootste partij wordt in ons land.

  Comments are closed.