Afschaffen!

  2
  491

  Leestijd: 0 minuten.

  De jaarlijkse bijeenkomst van de G 7 is onderhand zo’n familiereünie waar niemand naartoe wil. Oom Donald zit altijd mokkend met zijn rug naar de anderen. En neef Boris legt net als thuis vast op elke stoel een windjeskussen. Lachen!

  Het is de laatste paar jaar trouwens altijd mot. Vorig jaar kreeg oom Donald het aan de stok met de anderen omdat ze te weinig meebetaalden aan de brandverzekering. En ook nu is iedereen bang dat hij met zijn nukken de sfeer zal versjteren. En met Borisje weet je het ook nooit. Een corvee, dat is het geworden.

  Neef Emmanuel wil nu na afloop geen bericht meer op Facebook dat het allemaal zo gezellig was. Want dat gelooft toch niemand in de verdere kennissenkring meer.

  Waarom dan die moeite nog, jongens? Afblazen die handel. Hoeft niemand meer dat tyfusend te vliegen. En het is ook nog beter voor het klimaat ook.

  2 REACTIES

  1. De G7 is een constructie van voorheen de grootste economische landen. Italië (8) en Canada (10) zitten nu buiten de top 7. Zonder de nog steeds doorgroeiende economische grootmachten China (nu 2) en India (nu 7) wordt het steeds meer een lachertje.

  2. Als wereldleiders denken dat ze “uitverkoren” zijn en hun gedrag niet boven het niveau van verwende kindertjes uit komt kan er inderdaad beter gestopt worden met deze schijnvertoning. We kunnen nog veel narigheid van het dolkomische duo B&D verwachten.

  Comments are closed.