Cartoon

  7
  505

  Leestijd: 0 minuten.

  De nieuwsarme dagen tussen kalkoen en oliebol bieden politici een mooie kans om te scoren. Zelfs non-nieuws wordt dan nieuws. En Geert Wilders begrijpt dat als geen ander.

  En dus kwam hij weer met zijn Mohammed-cartoon. Het is als een kliekje dat voor de zoveelste keer wordt opgewarmd. En die smaken meestal naar niks.

  Dat snapt Geert natuurlijk ook. De wedstrijd is alweer voorbij. Het ging eigenlijk niet om de profeet, begrijp ik. De cartoonwedstrijd was een protest. De president van Pakistan laat een haatprediker vrij rondlopen die gedreigd heeft hem te vermoorden. En dat moest even in het nieuws. ‘Dat punt is nu gemaakt’, zei hij.

  Er zijn heel veel moslims die Geert dood willen. Dat is schandalig, absoluut. Maar moet je nu bij elk dreigement een cartoon-wedstrijd houden? Om ‘dat punt’ te maken? Dat is het lot tarten. Het zou die Geert-haters wel eens kunnen inspireren. Om eindelijk eens hun ‘punt’ te maken.

  7 REACTIES

  1. Stel dat in plaats van een stel jonge autochtone Hagenaars uitsluitend jonge Marokkanen de boel op stelten hadden gezet en aantal auto’s in de fik hadden gestoken. Dan zal je de roeptoeter Geert Wilders eens moeten horen. Dat tuig het land uit! Nu zijn het onze eigen jonge criminelen van Hollandse bodem.

  2. Hallo Binjamin, wat ben jij toch elke keer origineel met je :”GroteSterkeLeider“.
   Geert heeft echter wel heel wat meer guts in zijn pinkie dan jij in je hele “GroteSterkeLijf“.
   Natuurlijk zijn Pinokkio, Klavertje, Jetje en Assje beter in het schijnheilig zijn.
   Snap dat een type als jij je daar beter in kunt vinden, gefeliciteerd Binjaminnetje met deze 4: “GroteSterkeLeiders”.
   Tip, koop eens een woordenboek (daar staan heel veel woorden in), kun je eens verassend uit de hoek komen, hoewel … het mij beter lijkt om maar in die hoek te blijven keffen.
   Doen alle zielige schoothondjes…

  3. Zij dreigen hem met de dood, hij dreigt hun met een cartoonwedstrijd. Met Charlie hebben ze bewezen dat de dood het wint van het cartoon. ?

  4. CARTOON.
   Veel voorstellen van de PVV zijn de afgelopen jaren door andere partijen weggewuifd, omwille van: Niet te willen toegeven aan een andere denkwijze aangaande bestaande en toekomstge problemen zoals; Massa Migratie, Grensbewaking, Nationale Veiligheid, Huisvesting, (Ouderen) Zorg, etc.
   Regeren is vooruitzien!
   Deze Coalitie Regeert volgens het principe: MANGEMENT BIJ ACCIDENT!
   Nou er waren veel Accident’s maar weinig concrete Oplossingen,
   men Talmt, Schuift de zaken vooruit, en Bijt niet door.
   DIT GAAT ZO NIET LANGER!
   De Nederlandse Burgers offerde al zoveel in en sinds, de Crisis jaren!
   Onze Jongeren gaan, nadat deze Regering eerst al de ouderen heeft uitgeperst! ook zelf ‘n hoge prijs betalen voor falend Kabinetsbeleid in vorme van: Geen Woning, Onbetaalbare woning, Veel concurrentie op de arbeidsmarkt, Lage beloningen, Hoge Belastingen. Kortom dit is FUNEST BELEID! van ‘n Falende Regering.
   Zonder Realitische Toekomst Visie.
   Arme Nederlandse Burgers! u verdient ‘n betere en ook Socialere Regering.
   DEZE REGERING IS ‘n CARTOON van zichzelf.

   • Wellicht had de PVV wat kunnen bereiken toen zij gedoogpartner was. Misschien kunnen straks GroteSterkeLeider samen met Thierry Baudet en Kees van der Staaij ons land redden. Als elke Nederlander onder het motto: wie van de drie op de juiste persoon stemt hebben deze drie zelfs de absolute meerderheid.

  5. Een paus kan een onfeilbare uitspraak doen (ik dacht voor het laatst in 1952 door te verklaren dat Maria met lichaam en ziel ten hemel gestegen is, maar ik kan me vergissen). Dan hebben we onze innig geliefde vorst die onschendbaar is. Hoe het zit met GroteSterkeLeider is mij niet duidelijk. Hij is binnen de partij Wilders so wie so onschendbaar omdat hij als enig lid alleen verantwoording af hoeft te leggen aan Geert. Zelfs onze innig geliefde vorst heeft het niet zo ver geschopt. Of hij ook onfeilbaar is, dat wordt bepaald door Henk&Ingrid mits zij wel zuiver in de leer zijn en dat wordt bepaald door Onschendbare GroteSterkeLeider, oftewel Onze Geert. Een ingewikkelde kwestie.

  Comments are closed.