De Jessias slaat een pleefiguur

  3
  614

  Leestijd: 0 minuten.

  Links is graag een beweging met hoge morele standaarden. Ze gaat er prat op voor een betere wereld en op de bres voor de mensheid te staan. En zoals zo vaak schiet de mens van vlees en bloed er bij in.

  Van de PvdA en de SP was dat bekend. En nu is ook bij GroenLinks het masker gevallen. Kamerlid Zihni Özdil zal vast geen voorbeeldige partijsoldaat zijn geweest. Onttrok zich kennelijk te vaak aan de ijzeren fractiediscipline. En dinsdag was de maat klaarblijkelijk vol. Özdil werd uit de fractie geschopt.

  Zoiets kan bij elke partij gebeuren. Met dwarsliggers loopt het tegenwoordig zelden goed af. Maar Jesse Klaver deed er een vuig schepje bovenop. In een verklaring aan de leden haalde hij Özdil door het slijk van de insinuaties. Karaktermoord, wat u zegt.

  De enige die goed uit dit moddergevecht komt is Özdil. En de Jessias slaat een pleefiguur.

   

  3 REACTIES

  1. Jesse is – volgens mij – een grote farizeeër.
   Hij (én zijn clubgenoten) menen anderen de maat te moeten nemen en daarbij zien ze de splinter in andermans ogen, maar niet de boomstam in hun eigen ogen.
   Kleine opsomming: Baudet wordt vrouwonvriendelijkheid verweten. Peter Sonneveld, de GL 2de kamer woordvoerder die zijn tengels niet van een stagiaire afhield, wordt ontslagen.
   Bij RTL Late Night speelt Jesse de diep geschokte en bedroefde leider om vervolgens te tolereren dat vieze Peter woordvoerder wordt van GLse Liesbeth van Tongeren (wethouder Den Haag).
   Jesse poogde – mislukt – de doofpot te gebruiken.
   GLsers Karimi (senator) en v.d. Lee deden niets tegen Oxfam medewerkers die seksfeestjes hielden met minderjarigen, hoewel ze ervan op de hoogte waren.

  2. We wisten toch al lang dat die Klaver een ventje van niks met een grote mond is. Levensgevaarlijk voor de Nederlandse samenleving.

  3. Niemand heeft het er meer over maar Groen Links is de opvolger van de Communistische partij Nederland; met standaard een keiharde partijdiscipline waar elke mening die afwijkt van de partijdiscipline leidt tot uitsluiting. De Jessias wordt bovendien geadviseerd door een veroordeeld terrorist Wijnand Duyvendak.
   https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/08/de-man-achter-jesse-klavers-onemanshow-7225467-a1549406

   Aangezien de Jessias toch al een pleefiguur slaat stel ik voor om hem nu ook door de plee te trekken door niet meer op deze dictator in schaapsvacht te stemmen!
   Met andere, door links ongewenste, politici gebeurde dat immers ook in de media.

  Comments are closed.