Doof en Blind

  2
  368

  Leestijd: 0 minuten.

  Zou Klaas Dijkhoff goede voornemens hebben gemaakt? Hij is opeens niet meer ‘doof en blind’ nu ook burgemeesters van zijn eigen VVD een vuurwerkverbod willen.

  Het is altijd een heuglijke ontwikkeling, een politicus die niet ‘doof en blind’ wil zijn. Je  kunt je afvragen welke politicus wel ‘doof en blind’ wil zijn, maar dit terzijde.

  Voor Dijkhoff werd het trouwens wel tijd. Een paar weken geleden was ie nog wel ‘doof en blind’. En hoe. Weet u nog, die onthullingen over wachtgeld en onkostenvergoeding. Al had je hem met neon koeienletters en via luidsprekers duidelijk gemaakt dat dit echt niet kon, hij had het niet gezien en niet gehoord.

  Goed, dat was een andere kwestie. Niet vergelijkbaar. En we blijven het hem niet nadragen. Maar ‘doof en blind’ moet ie niet meer zeggen. En helemaal niet als het over vuurwerk gaat. Afgesproken, Klaas?

  2 REACTIES

  1. Wanneer ik kijk naar de duizenden verpleegkundigen en verzorgenden die we tekort komen en het gebrek aan onderwijzers kun je toch de vraag stellen wie zijn er al jaren en jaren horende doof en ziende blind? Niet alleen menig politius/politica. Wanneer we de verkiezingsstrijd volgen kun je toch concluderen dat een leuk smoeltje, een lekker kontje met een heerlijke positieve boodschap het beter doet dan het hele en eerlijke verhaal.

  2. Dirk Ezel, neem ik aan?

   Of George Orwell’s Animal Farm: alle dieren zijn gelijk, maar sommige dieren zijn meer gelijk dan andere?

  Comments are closed.