Drugsoorlog

  2
  250

  Leestijd: 0 minuten.

  Nu heeft ook de ChristenUnie een eigen drugsplan. ‘Nederland drugsvrij’. Desnoods met keiharde repressie. En dat staat lijnrecht tegenover het drugsplan van coalitiegenoot D66. De Democraten willen ook harddrugs zoveel mogelijk vrijgeven.

  Drugsoorlog in Rutte III dus. Nou ja, oorlogje. Het zijn vooral nog plannen. En in deze kabinetsperiode zal het niet tot ontbranding komen. Kortom, mooi onderwerp voor de volgende kabinetsformatie. Als ze dan meedoen, natuurlijk.

  De gristenmens is zoals bekend een overtuigd bestrijder van de zonde. De duivel loert overal. In de kroeg, het bordeel, het dansfeest en de koffieshop zonder koffie. De Heer heeft het niet makkelijk en kan dus wel wat hulp gebruiken. Te beginnen op het Binnenhof.

  Niettemin, helemaal zuiver op de graat zijn ook de mannenbroeders niet. Hoe noemde die andere profeet, Karl Marx, de godsdienst ook al weer? Inderdaad, opium van het volk.

  2 REACTIES

  1. Ik snap de opwinding niet. Er worden miljoenen verdient aan de drugs, de scheiding tussen onderwereld en bovenwereld in deze, schijnt minder duidelijk dan het lijkt. Het fantastische beleid dat we al weet ik hoe lang voeren daar moeten we gewoon mee doorgaan, maar dan steviger. Ik ben voor handjes afhakken voor de kleine jongens, de grote jongens moeten we niet aanpakken want als die boos worden dan is Leiden in last. Klokkenluiders mogen ook niets naar buiten brengen over machtige bazen hoe corrupt en immoreel ze ook zijn, dat heet ook binnen de Christen Unie integere politiek, altijd buigen voor machthebbers en trappen die zich niet kunnen verweren, een eeuwenoude traditie die gehandhaafd dient te worden.

  2. Vrijheid van keuze van levenswijze versus de vrijheid van geloof….
   (Ik) Zie het als vorm van geestelijke diversiteit. De CU roept hier op tot een heuse (burger) oorlog tegen medelanders die het leven gewoon anders beleven dan zij. ?
   Het gebruik van een ‘gezellig’ drankje, sigaartje, sigaretje, blowtje, pilletje, de keuze en levenswijze van miljoenen medelanders ? mag vervolgens niet meer gedoogd of geaccepteerd worden
   Er moet… oorlog tegen gevoerd worden!
   Toe maar Christen Unie… lekker ideologisch bezig uw medelanders te vervloeken? ?
   En een soort dictatoriale Christelijke Sharia-wetgeving in te voeren om ons een levenswijze afdwingen die de CU passend vindt? Theekransjes op terrasjes… Ziet u het voor u? Nederland drank, rook en pilletjes vrij.
   Een groot ideologisch gezond walhalla die dwangmatig opgelegd door De Partij.
   Gij zult geen genotsmiddelen tot u nemen, gebod nummer 1. Wij bepalen wat goed voor u is, gebod nummer 2. Wel vrijheid van religie maar geen vrijheid meer van eigen keuze…. Ik stel voor de CU onmiddellijk te verbieden.
   Zij toont zich een gevaar voor de democratie.

  Comments are closed.