Meldpunt

  13
  592

  Leestijd: 0 minuten.

  Het lijkt een populistische traditie te worden. Als je ergens last van hebt, zet je een meldpunt op. Geert de Kuif stelde vast dat de natie onder overlast van ‘de Polen’ leed en begon een meldpunt. Dat gaf veel trammelant. Uiteraard van links. En daar was het hem natuurlijk om te doen.

  Wilders heeft nu school gemaakt. Thierry de Boreaal wil een meldpunt voor leraren. Daar kunnen leerlingen leraren aangeven die zich schuldig maken aan ‘linkse indoctrinatie’. Nog afgezien van definitiekwesties, wat is ‘links’ en wat is ‘indoctrinatie’, is het vooral ondemocratisch. Zo dreigt elk debat op school in de kiem te worden gesmoord. En dat kan toch nooit de bedoeling zijn van een partij die Forum voor Democratie heet.

  Daarom: leraren van Nederland, of u nu kneiterlinks of vinger aflikkend rechts bent: meldt u aan. En maak van het meldpunt een meldpunt voor democratie.

  13 REACTIES

  1. Wat een trammelant om niks weer van de hypocriete linkerflank. Ze staan op hun achterste benen vanwege het “meldpunt”. Wakker worden! hypocrieten, want is de gehele media inclusief alle social media (You Tube, Instagram, Facebook etc.) niet 1 groot meldpunt? En als je dan op 1 webside een apart hoofdstuk maakt waar je je meningen kwijt kan omtrent een bepaald onderwerp is het (ineens) een verwerpelijk “meldpunt” geworden. DWDD is al jaren 1 groot meldpunt van klagende linkse lieden!

  2. Ton
   Moet er niet naast het meldpunt ter bestrijding van linkse indoctrinatie door leraren ook niet een apart meldpunt komen om linkse ouders aan te kunnen geven. Bijvoorbeeld: ‘Geef je linkse ouders aan’. Veel ouders zijn hartstikke links en indoctrineren hun kinderen met linkse politieke opvattingen. Forum voor Democratie moet dat zeker invoeren lijkt me.
   Goed idee?

   • Ik weet niet zeker of deze reactie nu een bewuste verwijzing naar Pavlik Morozov is of niet…

  3. Geert de Kuif en Thierry de boreaal, wat een “geweldige en fijzinnige” humor heb jij Peter!!!
   Zo’n beetje het niveau van de DWDD, “wie Freek af wil trekken roept Paf” in de weer zeer “humorvolle” afsluiting afgelopen dinsdag (inhoudelijk hadden ze heel de uitzending niets te melden).
   Voor de rest wil ik het hierbij laten.
   Of nee nog een ding, ga a.u.b. door met dit soort stukjes!!!!, ondanks je enorm gebrek aan talent.
   Hiermee maak je de PVV en FvD namelijk alleen maar sterker en groter, nee daar heb jij geen benul van want jij bent een soort blanke Prem…….
   Maakt niet uit joh we zullen jou net zoveel koesteren als hem, oké?
   Nou Peter, nog veel succes met je volgende meesterwerken, ik kan gewoon niet wachten……

  4. Die linkse indoctrinatie is vreselijk en dat is des te pijnlijker omdat rechts absoluut niet indoctrineert. Dat vind ik het mooie van rechts, altijd bescheiden en hun standpunten zijn goed overwogen omdat zij een kwestie objectief van alle kanten bekijken en dat is links totaal vreemd. Neem GroteSterkeLeider hoe genuanceerd zijn visie is op de islam. Ik word daar helemaal koud van en ook hoe hij zijn standpunt naar voren brengt: rustig en weloverwogen. Voor mij is het dan ook onbegrijpelijk dat er Arische Henk en Ingrids zijn die Hem verraden hebben door over te lopen naar een andere partij. Ik zou zo graag op GroteSterkeLeider willen stemmen, maar helaas Hij is er alleen voor Arische Henk en Ingrids, dus val ik buiten de boot.Ik hou van GroteSterkeLeider, hij indoctrineert niet en als er een democratische partij in Nederland is, dan is het wel de partij van GroteSterkeLeider, het CDA en de VVD kunnen dat beamen.

  5. Ach ja, de schoolstrijd is weer opgelaaid. Zoiets als het vroegere gedonder met protestanten en katholieken. Die hebben dat opgelost met christelijke scholen. Moslims doen het ook.
   Overigens, even naar de auteur: links kan er ook wat van hoor, die willen een boycot van de rechtse filosoof Paul Cliteur. En hem het recht tot spreken ontnemen… 🤐 Lekker ‘gezellig’ hoor.
   We respecteren schijnbaar – zelfs academisch – niet meer elkaars mening. Hoge IQ, lage EQ. Slim van geest, bekrompen in emotie… Tja, links moet terrein prijsgeven. En dat is me toch moeeeeeeeeilijk te verteren. Overigens is het bestuur van de universiteit zelf minder bekrompen in de ‘diversiteit’ van politieke meningen. Cliteur is welkom zijn visie te geven. Maar toch zie je hier goed hoe het in de ‘linkse’ hoek is gesteld. Voor de redactie van Frontbencher hierbij een leuke link (2) van een man uit de praktijk. Een dokter.. Een stukje praktijkfilosofie, niet geleerd uit een boek.
   1 https://www.ukrant.nl/filosofen-boos-over-komst-paul-cliteur/
   2 https://www.ad.nl/politiek/fvd-stemmers-zijn-geen-fascisten-maar-fatsoenlijke-burgers-in-nood~a6ea2a76/

  6. Ik heb helemaal geen meldpunt nodig. Ik weet heel goed van mijn nazaten dat leraren veelal links zijn en dat tijdens de lessen laten merken. Maar ik heb ze gezegd dat niet melden en het te negeren; dan vestig je alleen maar de aandacht op je.

   Ik vertel mijn nazaten ook mijn tegenover gestelde mening (rechts dus) en van mij nemen ze meer aan dan van hun leraren.
   Ik zeg ze erbij dat ze gewoon niet moeten reageren op wat leraren e.a. zeggen, kranten en media met een grote korrel zout moeten nemen, dat ze hun eigen mening moeten vormen en dat ze zich daaraan moeten houden.
   En ook dat niemand het recht heeft om te vragen wat ze ergens van vinden en dat ze daar zeker geen antwoord op hoeven te geven.
   Zo overleef je in een dictatuur.

  7. Beste Peter,
   Ik ben er nu wel helemaal klaar mee. Hoezo objectieve
   journalistiek. Weer kan Baudet een trap krijgen omdat
   hij aandacht vraagt voor het linkse bolwerk dat onder-
   wijs heet. Zeker wordt er al jaren links geïndoctrineerd
   door docenten en in leerboeken. Zelf heb ik dat ook vaak
   geconstateerd in mijn lange werkzame leven als docent.
   En weer “populistische traditie”. Houdt toch op, man.
   Ik vind jullie artikelen subjectief, vaak onwaar en ook
   demoniserend t.o.v. Baudet en Wilders. Bovenstaand
   artikel is het laatste wat ik open in jullie site. Ik kan
   net zogoed de Volkskrant gaan lezen. Dan weet ik toch
   immers van te voren donders goed dat ik linkse priet-
   praat lees. En dat is dan mijn vrije keuze, niet?
   Het ga jullie goed,
   Bert.

   • Ik snap je volkomen Bert. Daarom heb ik ook mijn vorige reactie afgegeven.
    Ik heb mijn eigen mening over dingen en ik draag die op mijn nazaten over; dat heet opvoeden in mijn traditie, precies wat Moslims en andere groepen wel mogen van links, maar rechtse mensen niet. Wat zou links toch graag heropvoedingskampen oprichten naar Noord-Koreaans model.

    En inderdaad, het beste wat je kunt doen met de stukjes van Peter en trawanten, is ze negeren; niet meer op reageren dus. Ik ben er ook klaar mee.

   • Beste Bert,
    Helemaal met je eens, ik dacht dat Frontbencher neutraal was. Uit diverse artikelen blijkt dat Frontbencher aan de linkerkant staat en dat is jammer.

    • Beste Joop en Herman,
     Dank voor jullie reacties. Ik hoop dat Peter er iets
     mee doet, maar ik verwacht er niet veel van.
     Eigenlijk best laf dat hij zelfs niet de lef heeft op onze
     kritiek te reageren. Typisch en steeds opnieuw best
     opvallend! Wel “moord” schreeuwen, maar nooit op
     een democratische manier een zeker debat aangaan.
     Ik daag hem daartoe uit. Zal wel tevergeefs zijn!?
     Het is op deze site al vaker geschreven: “we leven in
     een linkse dictatuur”. Vrijheid van meningsuiting, ja
     ammehoela; dat kan in ons land alleen als je er over-
     tuigd linkse denkbeelden op nahoudt. Anders: paf, paf.
     Hoe triest is ons land afgezakt. Echt heel triest!!!!!
     Bert.

     • @Bert,
      De regels van Frontbencher zijn duidelijk, het IS niet de bedoeling dat de auteur reageert. Dus hem beschuldigen van lafheid heeft derhalve geen zin. Is ook niet relevant dan… Idem voor verzoek tot debat.
      Overigens: links is niet aan de macht. Tenzij je CU en D66 als links bestempelt. Dan is het hoogstens gedeelde macht met rechts-midden. Economisch is D66 volstrekt niet links. Cultureel en klimatologisch wel. Dictatoriaal, zeker. Als zij aan de macht is.
      In de oppositie beland is zij juist voorstander van democratische vernieuwing. Maar we weten ondertussen dankzij minister Ollongren: da’s gewoon een vorm van nepnieuws. Ik geloof zelfs dat ze zo iets wil verbieden…. 🤣
      Groet Ronaldo.

     • “Ik hoop dat Peter er iets mee doet, maar ik verwacht er niet veel van.”

      Beste Bert, ik weet 100% zeker van niet; Peter blijft onverstoorbaar zijn demoniserende stukjes op deze site zetten, tenzij Frontbencher ze niet meer accepteert en die kans is klein.
      Maar ik weet dat, als Baudet of anderen ooit slachtoffer worden á la Pim Fortuyn, 1.5 á 2 miljoen mensen niet meer tegen te houden zijn. Ik vermoed dat die zich niet nog een keer de kaas van het brood laten eten zoals in 2002.

  Comments are closed.