Oud nieuws

  11
  376

  Leestijd: 1 minuten.

  Na de Provinciale Statenverkiezingen heeft FvD-leider Thierry Baudet het natuurlijk druk. Zijn partijtje (twee zetels in de Tweede Kamer) werd in één klap de grootste in diverse provincies. Ook in de senaat zal Forum straks de meeste zetels hebben. Dat brengt allerlei verplichtingen met zich mee.

  Vooral het aantal verzoeken om mediaoptredens lijkt explosief gestegen. Er gaat bijna geen dag voorbij of Baudet is wel ergens op de buis te bewonderen. En daarnaast zijn er nog heel wat andere persorganen die de grote leider te woord moet staan. Al was het maar om uit te leggen wat hij met ‘boreaal’ bedoelde en dat het fascisme eigenlijk een communistische stroming is.

  Zo drukbezet is Baudet dat hij er niet eens toe komt de website van zijn eigen partij up to date te houden. Als je die opent krijg je namelijk te lezen dat er ‘morgen’ Statenverkiezingen plaatsvinden. En dat De Telegraaf het heeft gewaagd een campagneadvertentie van FvD hiervoor te weigeren. “Nieuws,” staat met rode letters naast dit bericht. Wordt het langzaamaan geen tijd dit bijschrift te vervangen door “oud nieuws”, Thierry?

   

  NASCHRIFT: Bovenstaand stukje was nog niet gepubliceerd of FvD paste, al dan niet toevallig, zijn website aan. Het artikeltje waarin de Provinciale Statenverkiezingen worden aangekondigd, is daardoor een plaatsje gezakt.

  11 REACTIES

  1. Beste Fons,

   jouw aversie tegen FvD en vooral tegen Baudet neemt met de dag toe; mijn irritatie over jou ook!
   Jij vindt het blijkbaar volstrekt normaal dat de Nederlandse burger financieel wordt uitgekleed door het kartel om de baantjes van hun politici in de aanstaande EU superstaat dictatuur veilig te stellen. Jij stelt je in dienst van de EU-dictatuur.
   Een partij die zich daartegen verzet wordt door jou stelselmatig zwart gemaakt, gekleineerd en gedemoniseerd. Ik vraag me af welk belang je hier bij hebt?

   Wat je vooral bereikt is dat 1.5 – -2 miljoen mensen de hakken in het zand zetten en zich steeds meer zullen verzetten; elke discussie is inmiddels onmogelijk gemaakt omdat hun mening wordt genegeerd, niet wordt getolereerd en meteen wordt afgedaan als idioot door een ongekozen EU-smeerlap als Frans Timmermans.
   Nou, ik weet aan welke kant ik sta en dat is niet die van jou, het kartel of de EU-superstaat!

   • En Vladimir Poetin maar lachen .Afbreken de eenheid van Europa .Kijk naar de chaos in het V.K..Wat in de koude oorlog nooit gelukt is wordt nu van binnenuit En om Timmermans een smeerlap te noemen dat doe ik ook niet bij Baudet .Dit tekent het niveau van de schrijver.

    • Ik begrijp dat jij het wel in orde vindt dat Timermans Baudet een idioot noemt zoals hij eerder deed?
     Dat noem ik nog eens hypocriet.

  2. Beste Fons,
   het is lekker veilig om mee te huilen met de main stream media, zoals een klas graag een nieuwkomer pest. Mocht Thierry belangrijk worden, dan ben je waarschijnlijk de eerste die zijn hielen gaat likken. Waarom richt je bijvoorbeeld niet je pijlen op Frans Timmermans, die grove dingen zegt over Thierry Baudet en ons bij Buitenhof verzekert dat hij de EU gaat hervormen. Diana Matroos had hem moeten vragen wanneer dan dat circus van Straatsburg verdwijnt en wanneer die Euro-ambtenaren hun salaris gaan matigen. Socialisten als Renske Leijten juichen goedkope arbeidskrachten uit Afrika toe en hebben het over green cards. FvD heeft het over kanslozen in rubber boten, die het sociale stelsel in Europa ontwrichten. Ik denk dat ze over verschillende groepen praten en eigenlijk hetzelfde willen. Het is zo makkelijk om je tegen een nieuwkomer af te zetten, ook al zie je dat hij gelijk heeft. Als Engeland uit de EU is, zal Nederland het niet lang uithouden naast die bazige Fransen. Het is waar dat Thierry parmantig over komt en tekenen van eruditie worden in Nederland niet gewaardeerd. Meer waardering hebben we voor Kruijffiaanse logica.

   • Het mooiste is nog als Thierry Baudet uit de EU wil dan kan hij het er gewoon doordrukken want dat heeft rutte ook met alles gedaan. Dan leg je er nog even een velletje papier bij de contracten en klaar is kees. Want een referendum hoeft niet meer en kan niet meer want dat hebben deze linkse criminelen afgeschaft. Lekker toch.

   • “Het is waar dat Thierry parmantig over komt en tekenen van eruditie worden in Nederland niet gewaardeerd. Meer waardering hebben we voor Cruijffiaanse logica”.

    Het kartel, links of rechts, mist de intelligentie om te begrijpen wat Baudet bedoelt. En mochten de kartelpartijen het wel begrijpen, dan doen ze alsof Baudet iets verschrikkelijks zegt; dat versterkt de opzettelijke demonisering van een ongewenste politicus.

  3. Je artikeltje kan er weer vanaf Fons. Als ik op de website kijk zie ik een up-to-date bericht dat er over 38 dagen verkiezingen zijn.
   Altijd zeer tijdelijk zo’n berichtje. Als ik de partijen websites langssurf, zie ik dat nu het oudste nieuws van de VVD komt (21 maart 2019).

   Overigens wel opmerkelijk dat het weer FvD betreft, die je moet ‘ hebben’.

  4. Boreaal. Heeft dat niet iets te maken met het superieure blanke ras en dat Europa eigenlijk, vanuit het verre verleden bezien, echt Arisch was en en Hitler echt zijn best deed het Arische ras in Europa weer op de kaart te zetten door Untermenschen en unnutze Esser naar de andere wereld te helpen? Of is het, het fantastische geweldige niveau van de Eurpese/Westerse beschaving en zouden eigenlijk al die vreemdelingen die Europa, zoals eens de Noormannen en de Hunnen, bestormen, dienen te assimileren opdat Europa, echt Europees blijft. Echt Europees Arisch met een geweldige beschaving. Maar ja, hoe houden we de Chinezen buiten de deur?

    • Ja grappig eigenlijk dat politiek correct Nl over het woordje “boreaal” valt en het aanduidt als “fascistisch”, terwijl Borealis hier gewoon fabrieken heeft staan. Niemand heeft daar ooit over geklaagd. Niemand heeft ooit gewezen op de zgn “fascisistische” herkomst van het woord. Zo zie je maar weer, dat men alles uit de kast haalt – inclusief leugens en smaad. Of zou het gewoon onbegrip zijn? Laten we het maar daarop houden.

    • Ik heb het woord boreaal nog even opgezocht in de “Dikke Van Dale”, u weet wel dat Nederlands woordenboek dat altijd wordt geraadpleegd als het gaat om spelling of betekenis van een woord.
     “Boreaal” betekent niet meer of minder dan “Noordelijk” of “Arctisch”. Maar een aantal domme kartelaanhangers maakt daar “Arisch” van; laat dat nou iets heel anders zijn.
     Kwestie van je feiten kennen, toch?

  Comments are closed.