6.7 C
Den Haag
donderdag, 3 december 2020

W il je op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen in de Nederlandse en buitenlandse politiek? Op Frontbencher vind je onder meer opinie, nieuws en een overzicht van alle peilingen. Elke dag prikkelende opinies ontvangen over actuele politieke onderwerpen? Meld je dan aan voor de dagelijkse update van Frontbencher.

  • Elke dag prikkelende opinies over actuele politieke onderwerpen in binnen- en buitenland
  • Alle peilingen (De Hond, Ipsos, I&O Research, TNS en EenVandaag) in één overzicht
  • Laat je informeren door de politieke agenda, verzorgd door Maria de Mol
  • Reageer op artikelen en voed de discussies
  • Reageer op de actuele poll
  • Volg Frontbencher op Twitter en/of Facebook voor de laatste publicaties en peilingen
  • Frontbencher is onafhankelijk en neutraal

Frontbencher is ook een platform voor politieke opinie. De site staat open voor elke mening, mits leesbaar geschreven. Stukken kunnen worden gestuurd naar info@frontbencher.nl/. De spelregels: een artikel telt maximaal 1500 woorden, maar is bij voorkeur veel korter. De ervaring leert dat de aandacht van lezers na een paar honderd woorden begint weg te zakken, áls ze het stuk al uitlezen. Racistische taal of scheldpartijen publiceren wij niet. De redactie heeft het recht zo nodig taalkundige correcties te doen of teksten in te korten, zo lang recht gedaan blijft worden aan de inhoud van de tekst. Vermeld in je mailtje ook kort iets over jezelf.

De redactie van Frontbencher wordt gevormd door hoofdredacteur en verantwoordelijk uitgever Fons Kockelmans, Henk van Lierop, Rob Martinet en Peter van Nuijsenburg, journalisten met een jarenlange Binnenhof-ervaring. Opinies zijn op eigen titel, de redacteuren zijn onafhankelijk en autonoom. De website Frontbencher is enkel een platform, de uitgever heeft geen bemoeienis met of oordeel over de inhoud van de opinies en/of commentaren.

Gebruik van beeldmateriaal op Frontbencher.nl
Op Frontbencher.nl proberen we waar mogelijk beeldmateriaal te gebruiken dat onder de 1 van de 6 Creative Commons licenties valt. Beeld dat hier niet onder valt, plaatsen we alleen met toestemming van de maker van dat beeld. Mocht dat onverhoopt toch zijn misgegaan en hebben we uw beeld gebruikt zonder dat u dat wilt, neemt u dan contact met ons op zodat we het zo snel mogelijk kunnen verwijderen.

Frontbencher is gebouwd door Marcel Gansevoort van WP journalist, een platform voor WordPress en content marketing.

Volg ons op

1,626VolgersVolg