Ronselt Geert voor de islam?

  2
  379

  Leestijd: 0 minuten.

  Als ik Geert Wilders was zou ik met langzamerhand toch zorgen gaan maken. Nu volgt al de tweede voormalige PVV-er de lokroep van Mohammed.

  Na Arnoud van Doorn, Haags gemeenteraadslid, is nu ook Joram van Klaveren bekeerd. Jarenlang heeft het ex-Kamerlid met volle overtuiging tegen de islam geageerd maar nu heeft hij het licht gezien. Tot welke richting hij behoort, is niet bekend. Maar bekeerlingen zijn vaak fanatieker dan de geboren gelovigen. Is Joram nu salafist? Moeten we bang zijn voor Jihadi-Joram?

  Wilders kan natuurlijk zeggen: allebei geen PVV-lid meer. Niet meer mijn pakkie-an. Maar toch. Is er iets bij de PVV dat aanhangers gevoelig maakt voor de islam? Het blind volgen van een ongenaakbare leider? Een zwart-wit wereldbeeld? Les extremes se touchent?

  Voor je het weet volgen er meer. En niet alleen uitgetreden PVV-ers. De PVV als opstap naar de Islam. En Geert dus als ronselaar. Kan het nog gekker?

   

  2 REACTIES

  1. In plaats van uw infantiele benaming kunt u de heer Wilders gewoon best de heer Wilders noemen.
   Beetje zielig, dit.
   D66?

  2. Ik vermoed dat GroteSterkeLeider heel gemakkelijk om de tuin te leiden is. Je huilt gewoon met hem mee en als je tot andere inzichten komt blijf je net zo lang mee huilen tot je een andere baan hebt gevonden dan de baan van: Gehoorzaam zijn aan GroteSterke\leider. Ook Saulus zag het licht en werd Paulus. Wanneer GroteSterkeLeider het licht ziet roept hij: Voor wie mij liefheeft pleit ik niet bij Allah dat deze ten hemel zullen varen en zij die mij niet liefhebben zal ik pleiten dat zij ter helle gaan.

  Comments are closed.