Rutte bij Jinek, Kamerbreed ontvangt Marijnissen

  0
  110

  Leestijd: 1 minuten.

  Op zoek naar politiek op radio en tv? Vanavond schuift VVD-leider en premier Mark Rutte aan bij Eva Jinek voor een ‘uitgebreid gesprek’. Morgen ontvangt het politieke radioprogramma Tros Kamerbreed onder meer SP-voorzitter Jan Marijnissen.

   

  Wat Jinek en Rutte allemaal gaan bespreken, blijft vooralsnog de vraag. De redactie van het programma heeft zich op de website tot nu toe slechts bediend van het plaatsen van bovenstaande tweet. Jinek is vanavond te zien op NPO 1 om 22.59 uur.

  Bron: KRO-NCRV Fotograaf: William Rutten
  Bron: KRO-NCRV
  Fotograaf: William Rutten

  Zaterdag zendt Kamerbreed, het politieke programma van NPO Radio1, van 13.00 uur tot 14.00 uur live uit vanuit de StadBieb in Den Bosch. SP-voorzitter Jan Marijnissen en drie lijsttrekkers voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn te gast. Presentator Kees Boonman leidt het debat. Publiek is van harte welkom.

  Dit meldt het programma daarover:

  ‘Lijsttrekkers Anne-Marie Spierings (D66), Patricia Brunklaus (GroenLinks) en Marianne van der Sloot (CDA) gaan met elkaar in debat over de politieke actualiteiten en over provinciale thema’s als het vergroten van de werkgelegenheid, megastallen en overlast door drugsproductie. Jan Marijnissen, geboren en getogen Brabander, zal zich gevraagd en ongevraagd in het debat mengen.
  Op 18 maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten. De leden van de Staten kiezen vervolgens in mei de Eerste Kamer.

  Publiek is van harte welkom bij de live-uitzending van Kamerbreed in Den Bosch. Aanmelding is niet verplicht, maar wordt op prijs gesteld: kamerbreed@avrotros.nl’

  Bekijk hier het volledige en handige overzicht van alle peilingen

  Volg Frontbencher op twitter