Soap 2

  2
  280

  Leestijd: 0 minuten.

  Het gaat door!! De date van het jaar! Kim en Donald gaan elkaar toch, eindelijk, ondanks alles ontmoeten! In het EXOTISCHE Singapore! Ruisende palmen, zwoele strijkers, bloedstollend mooie zonsondergang! Wie had dat nog gedacht?

  Vorige week schreef Donald Kim een boze en verdrietige brief. Hij wilde niet meer. Kim had hem beledigd. Hij had gezegd dat hij, Donald, niet moest luisteren naar John Bolton. Die schurk had hem, Kim, bedreigd! Met de dood! Zo bouw je toch geen mooie relatie op?! En het had zo mooi kunnen zijn!

  En nu heeft Kim een brief geschreven. Wat er in staat, wilde Donald niet verklappen. Het was wel een fijne brief, zei hij. En nu gaan ze elkaar zien! Zeker weten!

  Wat wordt het spannend! Zullen ze elkaar nu eindelijk vinden? Of zal Donald, onstuimige doerak die hij is, meteen TEVEEL willen? Kan, wil hij wel rekening houden met Kims oostelijke gevoeligheid? En gaat Kim dan weer moeilijk doen?  Weer nukken vertonen?

  Over twee weken zullen we het weten!

  Wordt vervolgd.

   

   

  2 REACTIES

  1. Eerst zien en dan geloven. Misschien dat het ijzeren gordijn tussen de Korea’s eindelijk zal worden geopend. Een happy end van deze reality Soap.

  2. Ik vind het wel spannend, dat de ontmoeting pas door gaat, nadat Rusland en Noord Korea elkaar hebben beloofd, dat hun leiders dit najaar ook een ontmoeting zullen hebben. En Trump wil natuurlijk niet pas de tweede zijn. Het is dus niet onwaarshijnlijk dat e.e.a. onder dwang gebeurt. Dat lijkt me niet zo’n sterke basis voor een top-overleg.

  Comments are closed.