Toch een extraatje?

  2
  257

  Leestijd: 0 minuten.

  Nederland was te klein toen ING twee maanden geleden het jaarsalaris van topman Ralph Hamers met een miljoen euro wilde optrekken. Schandelijk voor een bank die een paar jaar terug nog om staatssteun moest bedelen, vond iedereen. De raad van commissarissen, die het beloningsvoorstel had gedaan, sputterde nog wat tegen dat dergelijke loonsprongen internationaal gezien heel normaal zijn, maar moest tenslotte zwichten onder de zware politieke en maatschappelijke druk. Het extraatje voor Hamers ging van tafel en de arme man moet nog een jaartje zien rond te komen van een schamele 2 miljoen.

  Werd dat besluit ook ingegeven doordat een groot aantal klanten ING uit woede over de voorgenomen salarisverhoging de rug toekeerde? Dat blijkt dan volkomen ten onrechte. Want vandaag meldt de bank dat ze er in het eerste kwartaal per saldo aanzienlijk meer cliënten heeft bijgekregen. Er waren wel wat weglopers, maar hun aantal zonk in het niet bij de nieuwkomers, die blijkbaar lak hadden aan alle publieke beroering.

  Wedden dat ING het salaris van Hamers volgend jaar alsnog fors vermeerdert?

  2 REACTIES

  1. Het is toch te gek voor woorden dat mannen die verantwoording dragen, daar niet voor weglopen met een kleine, schamele onkostenvergoeding rond moeten zien te komen. Gelukkig dat wij gehandicapten hebben die we goedkoop kunnen laten werken zodat de echte hardwerkende Hollander met ballen echte verlossers en redders van Nederland blij gemaakt kunnen worden met een klein extra bedrag. Het is beschamend dat er mensen zijn die een hardwerkende verlosser en redder geen miljoen extra gunnen om zo niet gedwongen te worden eigen gespaarde geld bij te leggen in gemaakte onkosten.

  2. Ik hoorde hem op de radio zeggen dat het geen klanten heeft gekost bij de ING om die bonus maar dat er klanten bij waren gekomen. Ik geloof daar helemaal niets van. Zouden dan al die klanten die zeiden dat ze bij de ING weggingen allemaal liegen? Hij probeert de bonus volgens mij goed te praten. En inderdaad, die salarisverhoging gaat er wel komen.

  Comments are closed.