Tussen de lakens…

  3
  212

  Leestijd: 1 minuten.

  Een nieuw Kamerlid, een nieuw geluid. Theo Hiddema van Forum voor Democratie heeft een opmerkelijk oplossing voor een probleem, dat zijn partij Forum voor Democratie nauw aan het hart ligt.

  Het zou bijdragen aan de integratie als Marokkaanse jongens gaan paren met Nederlandse vrouwtjes, zei hij, hoe toepasselijk, in het radioprogramma De Overnachting.

  Hij zoekt de oplossing van een maatschappelijk probleem tussen de lakens. Zoals de trouwe lezers weten ben ik zelf niet meer zo piep. Daarom verbaast het mij dat deze strafpleiter op leeftijd niet ook  de oplossing van een nog veel groter maatschappelijk probleem zoekt in bed.

  Ik doel natuurlijk op de vereenzaming van de oudere medemens. Ik zie het zelf om me heen. Het zijn vooral vrouwen die hun laatste levensdagen doorbrengen in eenzaamheid en in een slechte gezondheid. Was er maar een man om voor hen te zorgen.

  Die is er dus vaak niet. De levensverwachting van vrouwen is meer dan drie jaar langer dan die van mannen. En dan heb je ook nog eens het probleem dat jonge vrouwen vaak vallen voor een oudere man.

  Ik weet ook wel dat politici daar niets aan kunnen veranderen. Maar ze kunnen wel het goede voorbeeld geven, ook al hoeven ze dat niet te overdrijven zoals, hoe heet hij ook al weer, de president van Frankrijk.

  Wilfried Walstat

  Vaste brievenschrijver

  3 REACTIES

  1. Allereerst: diep respect voor Theo Hiddema.
   In zijn privéleven heeft hij recent een groot verlies geleden. Het verdriet is er, maar hij heeft z’n rug recht en z’n leven goede draai gegeven. Als nieuw lid van de Tweede Kamer zet hij zich in voor het belang van miljoenen kiezers. En dat doet hij met veel energie. Samen met Thierry Baudet is hij avond aan avond op weg om de mensen in het land te ontmoeten. Chapeau !
   Wat de theorie over de lakens betreft heeft hij geen ongelijk. Dit is jarenlang een goede oplossing geweest, tot de moslimmigranten kwamen.

  2. Volgens mij is de vrouw van Theo Hiddema recent overleden. Ik weet niet of hij wel op die oplossing zit te wachten.

  Comments are closed.