VVD, PVV winnen bij EenVandaag

  3
  1668

  Leestijd: 0 minuten.

  VVD en PVV krijgen er in een nieuwe peiling van EenVandaag respectievelijk 1 en 2 zetels bij. Daarmee staat de VVD nu op 24 zetels en de PVV op 31 zetels.

  Dit zijn alle verschuivingen op een rij:

  VVD 24 (+1), PvdA 12 (+1), PVV 31 (+2), SP 15 (-), CDA 17 (-1), D66 16 (+1), ChristenUnie 6 (-1), GroenLinks 14 (+1), SGP 3 (-1), PvdD 3 (-2), 50PLUS 8 (-1), DENK 1 (-)

  Lees bij EenVandaag meer over deze peiling.

  En bekijk het peilingenoverzicht van Frontbencher, waar alle uitslagen van alle peilingen te vinden zijn.

   

  3 REACTIES

  1. De PVV dreigt van Nederland net zo’n puinbak te maken als Trump met de VS. Niemand had gedacht dat de chaos met Trump aan het roer nu al zo groot zou zijn. Kiezers in Nederland kunnen nu nog nadenken over hun stap om onze economie en normen en waarden te grabbel te gooien aan een dictatoriaal leider die niet tegen wenst te worden gesproken.

   • Iedereen die critisch is over het multiculturele beleid dat Nederland de afgelopen decennia gevoerd heeft kan alleen terecht bij de PVV. Mensen zijn in het algemeen klaar met de gevestigde orde, zoals jij aangeeft met de overwinning van Trump in Anerika. Wilders is de enige die het opneemt voor de normen en waarden van Nederland, de Nederlandse identiteit. Natuurlijk is hij een debiel, maar wel de enige debiel die opkomt voor protesterend Nederland.

    • Wilders gaat rechtstreeks tegen alle Nederlandse waarden in. Onze principes van godsdienstvrijheid en vrijheid van meningsuiting. Van respect voor de ander.

  Comments are closed.