Wilders

  20
  873

  Leestijd: 1 minuten.

  Mocht de kabinetsformatie volgend jaar vastlopen dan zouden twee van de drie VVD’ers het toejuichen als de PVV weer aan tafel wordt genood, meldt opiniepeiler Maurice de Hond.

  De PVV? Maar die partij is toch door iedereen in de ban gedaan? VVD-leider Mark Rutte heeft nota bene beloofd ‘nooit meer’ met Geert Wilders te zullen onderhandelen over een kabinet. Wat bezielt een ruime meerderheid van zijn partijgenoten om dat dan toch te willen?

  Ik heb helaas slecht nieuws voor al die mensen. Die besprekingen met Wilders gaan niet plaatsvinden. Of Rutte nog op zijn uitspraken terugkomt weet ik niet. Bij hem kun je daar nooit zeker van zijn. Maar Wilders wil in geen geval. Die gaat echt niet met de liberalen in zee.

  Want ga maar na. De afgelopen jaren betitelde hij de VVD (onder véél meer) als ‘sukkels’,  een ‘bende’, respectievelijk ‘een maffiabende’. Rutte beschuldigde hij van ‘puur wanbeleid’ en hij noemde hem ‘een van de grootste leugenaars die ooit heeft geleefd’. Volgens Wilders gaat Nederland gebukt onder een ernstig ‘Rutte-probleem’.

  Met zo’n foute club, onder die volstrekt incompetente leiding, gaat Wilders uiteraard niet regeren. Het is een belediging voor hem dat zelfs maar te denken. Wedden?

  20 REACTIES

  1. Ja Henk, mijn reactie is wat laat, want terwijl jij blijkbaar de hele dag op je toetsenbord kunt hameren, is bij mij de lust om bij meelopers zoals jij steeds maar weer in hun dovemansoren te toeteren dat een politieke partij zo racistisch is als de leiders zich in woord en geschrift manifesteren, naar het nulpunt gezakt. Ik heb je slechts enkele voorbeelden gegeven van het racistische optreden van Baudet. Zijn laatste beruchte optreden was toen hij in een tweet met zijn gestoorde brein, 4 controleurs onmiddellijk als evenzovele trein-terroristen herkende. Thierry Baudet is de enige eigenaar van de partij, de leden zijn een applausmachine. Hiddema is een irritante meeloper. Met zo’n scherts-partij kun je niet onderhandelen zelfs al komen ze met 20 A4-tjes. Dus daar moet je het maar mee doen Henk. Maar je kunt ook zelf een partij oprichten met Ronaldo Haasnoot die asylzoekers eerst op een booreiland wil zetten en dan de zee weer wil opsturen met “net genoeg benzine” en zelfs dat niet eens racistisch vindt.

   • @Lezers,
    Rectificatie dan maar weer (!)…
    Ik heb het in onderstaande stukken niet over asielzoekers, maar veiligelanders die geen enkel recht hebben op asiel en juist de asielprocedure misbruiken om een gratis uitvalsbasis te hebben om hier te komen stelen. Zij ondermijnen daarmee het asieldraagvlak onder de burgers en zijn gewoon misdadigers. Jongemannen uit voornamelijk Marokko en Algerije.
    Glasnjet doet het gewoon anders voorkomen dan ik schrijf. 🤨

    • Haasnoot, je kunt kronkelen zo veel je wilt, een feit blijft dat je voor het oplossen van het illegalen-probleem rechts-extremistische middelen wilt gebruiken. Een asylzoeker blijft een asylzoeker ook al komt hij uit Marokko. Maar daarom is hij of zij nog geen crimineel, hoezeer je dat met smileys wel weg zult lachen. Deze man of vrouw is hier dan illegaal en moet uiteraard weg. Steelt en rooft hij of zij dan moeten ze voor de rechter verschijnen en evt. opgesloten in een detentie-centrum, dus niet op een booreiland Haasnoot, omdat we nog steeds in een Nederlandse rechtsstaat leven en niet in een Poolse! Ook stuur je in het huidige rechtssysteem geen mensen “met net genoeg benzine” de zee op. Dat mag je denken maar als je het gebruikt in je populistische bijdragen dan is het voor sommigen maar een kleine stap naar: “Niet genoeg” mag ook wel. Ik snap niet hoe je jouw bovengenoemde mensvijandige “voorstellen” wilt goedpraten. Bovendien heb je een gekleurde, bril op, want veel “stelende en rovende” bendes en illegalen komen uit Oost-Europa hoor. Lees maar op internet. Dan lopen de rillingen over je rug. Maar die kun je niet over zee terugsturen natuurlijk.

  2. Ja Henk, het kwaadaardig xenofobe gedachtegoed van jouw geliefde borealist zal inderdaad nooit in het programma van zijn partij tot uitdrukking komen. Maar jij vindt het dus niet genoeg dat hij filmpjes van nazi-partijen als de “Identiäre Bewegung” misbruikt ten koste van collega’s Rutte, Jetten en Klaver. De Identitäre Bewegung die gesponsord werd door massamoordenaar Brenton! Gesprekken van 5 uur met Jared Taylor! Bezeten door rassenverschillen, die hij cultuurverschillen noemt. Hij heeft zowat alle extreem rechtse partijleiders bezocht. Is dat voor jou niet genoeg? Lees dan alles wat er over dat gevaarlijke warhoofd in de media wordt vermeld. …. Niemand is volmaakt, ook premier Rutte niet, maar het blijft onredelijk om dit kabinet met 4 partijen van wanbeleid te beschuldigen. Wij zullen waarschijnlijk weer een kabinet Rutte krijgen zonder de geliefden van onze valse onheilsprofeten Haasnoot en Baudoin erin. Want H. en B moeten dan, steeds maar ouder en krommer wordend, met al hun bijeengeraapte fabels en doemdenkerijen, weer huilend aan de zijlijn blijven staan, (wat ze dik verdienen) omdat zij in ieder geval, gezien hun warhoofdige toekomstvisie, de intelligentie missen om zelfs maar een kegelclubje te besturen.

   • Ik heb je gevraagd om aan te wijzen in de FvD standpunten waar die racistisch zijn.
    Dat doe je niet maar in plaats daarvan kom je met weer een persoonlijke mening die nergens op gestoeld is.
    Je kunt blijkbaar niets vinden, dus ik moet constateren dat je uit je nek kletst, verblind door je haat tegen FvD en Baudet. Een onderbouwde mening door jou is onmogelijk.

  3. Helaas, nog een jaar wachten voordat de roze wolk van onze dagdromers zoals daar zijn Ronaldo Haasnoot en Bert, weer uiteenspat. Aandoenlijk is steeds weer het wachten op dat fata-morgana waarin fatsoenlijke partijen,want dat zijn CDA en VVD in mijn ogen nog altijd, politieke zelfmoord zullen plegen en de duistere programma-punten van 2 populistische partijen zullen aanvaarden in plaats van ze als racistisch en wereldvreemd te verwerpen. Met de SGP nog wel. Kun je nagaan hoever hun fantasie is doorgeschoten. Ze hopen zeker op een compromis dat inhoudt dat Nederland half uit de EU gaat, de grens met Duitsland gesloten wordt maar die met België niet en dat moskeeën niet meer moskee mogen heten. En Haasnoot wil zelfs in zijn ranzige fantasie, dat asylzoekers, dus ook vrouwen en kinderen de zee opgestuurd worden met “net genoeg diesel”. En de opvang is op een booreiland. Dit alles opgeleukt met smileys. . Zou Ronaldo dit zijn eigen vrouw en kinderen ook toewensen? Ga zelf op een booreiland zitten, freak. Voor mij heb je het laatste restje respect verloren en hoor je door het ontbreken van gevoel en medemenselijkheid bij de horde “voetbalsupporters” die van de tribune de meest walgelijke dingen roepen.

   • Ik daag u uit om aan te geven welke programmapunten op de site van FvD niet door de beugel zouden kunnen; graag aangeven wat daar racistisch aan is.
    Het is duidelijk dat FvD een volstrekt legale partij is met standpunten die niet strafbaar zijn, ander was de partij wel verboden, toch?

    • @Glasnjet,
     Gezien het feit dat je niet reageert, kun je niets racistisch vinden of wil je niet eens checken of je vooringenomen beweringen kloppen. In beide gevallen kan men je niet serieus nemen.

   • @Glasnjet,
    Ach ja, begrijpend lezen is natuurlijk een vak apart nietwaar? Daar heb jij nog geen Hollandse kaas van gegeten. 🤣 Sinds wanneer zijn die rottige Veiligelanders van jou, die uit Marokko en Algerije komen echte asielzoekers en vrouwen/vrouwen met kinderen? Het zijn m.i. roversbendes die bestaan uit jongemannen die de AZC’s onveilig maken en echte vluchtelingen bedreigen en terroriseren. Die AZC’s als ‘gratis’ uitvalsbasis gebruiken om te roven en in huizen in te breken. Ze zijn levensgevaarlijk en ondermijnen het asieldraagvlak. VVD en CDA doen er niets aan…
    Volgens mij ‘freak’ jij ‘out’, weet jij het verschil niet tussen ‘Afrikaanse’ barbaren en echte vluchtelingen. Ga eens naar de dokter en neem een ‘pilletje’. Een leesbril is wellicht ook aardig, hoewel ik betwijfel of het linkse hersenkronkels nog recht(s) kan zetten… 🤪 Je trekt werkelijk alles uit z’n context. En dat schelden geeft aan hoe laag je in je ‘intelligentie-vel’ zit. Zeker last van oprispingen uit je (s)linkse onderbuikgevoelens? Ff een ‘correctheid’ bakje nodig om je gal te spugen Glasjnet? 🤮 Kom, kom, eerst goed lezen en beleefd blijven hoor. Het is hier geen Twitter…

  4. vvd heeft zijn kansen gehad pure chaos dankzij schaamteloze bezuinigingen chaos marktwerking zorg handhaving bij politie toename criminaliteit meer jeugd met wapens chaos in ‘t onderwijs in de grond trappen v boeren grond terug aan de natuur rutte?? nee dozen in de wei grote milieuschade grote nood betaalbare woningen torenhoge huren domme vvd gaat akkoord met € 1000 miljard gevolg zeer hoge belasting druk! enorme kapitaalvernietiging wiebes v ‘t gas af?? iedereen zet zijn CV ketel bij wiebes in de tuin bende met pensioenen teveel fondsen met te hoge overhead geleend geld abp nog steeds niet terug beleggingen worden niet uitgekeerd aan pensionado’s schaamteloos !! weg met de vvd zie bovenstaande feiten

   • @Piet-Hein Baudoin,
    Geheel terecht opgemerkt. Zie hier zelfs het failliet van dit ‘rampen’ kabinet met een VVD die het ‘voor elkaar krijgt’ om in tijden van hoogconjunctuur en een enorme marktvraag toch de bouwsector die na de crisis zo te lijden had, over de kling te jagen… (zie link)
    Dat die partij voor ‘ondernemend’ Nederland is, wel dat is hier het ‘zoveelste’ leugentje van Rutte. 🤥 Dat Nederland nog enige mate welvarend is, is een ondertussen een wonder. Maar boerenbedrijven, visserij en bouwbedrijven – onze eigen nijverheid gaat puur en alleen dankzij kabinetsbeleid een kopje onder.
    Hoe krijg je dit in hemelsnaam als regering voor elkaar???
    Over het leed dat onze Groningse bevolking aangedaan wordt nog maar te zwijgen. En wat Nederland als energie-transitie-land straks nog voor zijn kiezen krijgt, da’s Wiebus werk – is als een belastingdienst die hij achterliet; een ramp die (ons allemaal) nog gaat (over)komen. En Rutte promoveerde hem…
    Van staatssecretaris tot minister. 🙈
    https://www.telegraaf.nl/financieel/1160611836/bouwcrisis-breekt-uit

  5. Ik weet dat het niet zal gebeuren maar eigenlijk zouden de leden van de huidige coalitie moeten worden uitgesloten van regeringsdeelname. Wegens wanbeleid, misleiding, minachting van de Kamer en het dwarsbomen van onafhankelijke rechtspraak.

   https://www.rtlnieuws.nl/columns/column/5025316/tweede-kamer-grondwet-toeslagenaffaire

   Sinds de kabinetten Rutte is democratie nagenoeg volledig uitgehold tot 1x per 4 jaar mogen stemmen door wie je belazerd en opgelicht wilt worden.

  6. Het lijkt me dat Wilders CS veel eerder met links aan tafel zou gaan. De PVV is immers – uitgezonderd het vreemdelingenbeleid – vooral op economisch gebied een linkse partij. Lees er de ideeën maar op na.

  7. Wel, de nood moet toch wel hoog zitten als de auteur een beroep doet op Wilders…
   Rutte kan ie (terecht) niet vertrouwen en aangezien FvD in the picture is bij VVD & CDA in Brabant is er natuurlijk een kans als dat goed uitpakt, dat het volgende kabinet over rechts gaat. Tja wat dan?
   Zeg ze pakken een zeteltje of zestig, wie o wie schuift er dan aan?
   D66, GroenLinks niet. Dat zie je in Brabant… teveel milieu-eisen, dat trekken ze niet. Trekkers verlaten dan de akkers. Dat is natuurlijk heel bedreigend. Ook al hebben ze nu nummerplaten. GroenLinks is veeleisend en met D66 & de CU ook nog eens: meer, meer, meer immigranten, asielzoekers en veiligelanders die alhier zeer onveilig zijn voor ons land zelf. Maar wat doe je er aan???
   Opsluiten die hap, kordaat optreden: dat trekken GroenLinks, D66 en de CU weer niet.
   En de PvdA? Tja… zal die het wagen aan te schuiven bij een VVD, CDA, FvD kabinet?
   Persoonlijk hoop ik dat 50Plus flink wat stemmen krijgt en als vierde partij de kar gaat trekken. Oude knarren zat… Steeds meer zelfs. Ze moeten er gewoon op stemmen.
   50Plus da’s mooi ‘t midden. En ze zijn voor een immigratie-quotum. Dat levert links niet. 50plus past er zo bij. 🤗

   • Of…
    Zoals E – of onze Binjamin – al suggereerde eerder: 50Plus en de PVV er bij…
    Kunnen ze eindelijk eens doorpakken met het ‘veilige’ tuig oppakken. Illegaal zijn gewoon strafbaar stellen zodat je ze daadwerkelijk kan oppakken en opsluiten. Huur een boot en stuur ze terug naar Afrika met net genoeg diesel om dat te halen…
    Zet ze in tussentijd op een booreiland. Eens zien hoe snel ze Nederland ineens zelf verlaten. Die boot blijft gewoon hier leeg in de haven… 🤣
    Wat zullen de Duitsers er de pest in krijgen, dat wel… 🤔

  8. Het lijkt mij nonsense om te zeggen dat PVV niet wil regeren met de VVD. Geert heeft maar een paar punten wat ie door wil drukken. De rest maakt hem allemaal niet zoveel uit. Dus immigratie beleid en dat gerelateerd aan EU regels.
   Het Nederlandse Im beleid, daar zouden veel VVDers het wel eens kunnen worden (misschien niet Mark). Maar als het Im. beleid lijdt tot stappen uit de EU? Probleempje. Maar ze kunnen dat probleem voor zich uitschuiven.

  9. Nou, nou. GrotesterkeLeider van de partij Wilders (meer bekend onder de naam PVV) is bereid zijn ziel en zaligheid te offeren aan de VVD‘sukkels’, de VVD‘bende’, de VVD‘maffiabende’, mits deze sukkels, deze maffiabende eindelijk eens het licht gaat zien. Het licht dat GroteSterkeLeider uitstraalt, ontvankelijk is voor de warmte die GroteSterkeLeider heeft voor alle Nederlanders, uitgezonderd die Nederlanders, die naar het oordeel van GroteSterkeLeider moslim zijn op een wijze die GroteSterkeLeider afkeurt: Moslims die weigeren hun Korans tot Donald Duckdikte te verscheuren. Ik ga voor een kabinet bestaande uit: Partij Wilders, FvD, CDA, VVD, SGP met als premier GroteSterkeLeider en als vice premier Thierry Baudet, de beschermheilige van Minerva.

  Comments are closed.